Pametni telefon čija baterija traje 15 dana? DA, odmah posle Nove godine

Baterija na izdisaju baš u momentu kada vam je neophodan pristup elektronskoj pošti? Zaglavili ste u nedodjiji sa kvarom na automobilu, a i power-bank ste ispraznili? Koliko puta smo se svi našli u sličnoj situaciji i pomislili kako bi bilo sjajno da neko konačno smisli bateriju ili telefon čija će baterija trajati bar nedelju dana?

Imamo dobre vesti – uskoro na tržište stiže pametni telefon čija baterija ne traje ni jedan, ni dva niti sedam, već neverovatnih 15 dana! Da da, pune dve nedelje.

oakitel k1000

Oakitel K10000

Prema najavama kineske kompanije za proizvodnju mobilnih telefona Oakitel, tokom januara 2016. godine ponudiće tržištu model Oakitel K10000, čija baterija traje neverovatnih 15 dana sa jednim maksimalnim punjenjem. Najavljeni telefon ima ogromnu bateriju od neverovatnih 10.000 mAh, i pored nje nudi još i HD ekran od 5,5 inča, 1 GHz quad-core MediaTek procesor sa 2 GB RAM memorije, zadnju kameru od 8MP i prednju od 2MP uz Android 5.1 Lollipop, što ga čini ozbiljnom konkurencijom telefonima srednje klase.

Oakitel K10000 je već dostupan za rezervaciju i poručivanje kod on-line prodavaca po ceni od oko 220 evra, a isporuka počinje od 21. januara.

 

Izvor

Please follow and like us:

Advert

Pin It