Danas se završava IT Konekt 2016

Ako ste u Beogradu, još danas do 18 časova imate priliku da, u okviru skupa IT konekt 2016, isprobate najnovija dostignuća u razvoju virtuelne realnosti i da se “transportujete” u pustinju, na dno okeana, u svemir, i da uživo isprobate prave oklope i mačeve kakve su nosili vitezovi u srednjem veku.

Beogradski hotel Jugoslavija 20. i 21. maja je domaćin skupa “IT konekt”, najvećeg te vrste u tom sektoru u Srbiji, pojasnili su  organizatori u saopštenju za medije.

Posetioci će biti u prilici da provere svoje znanje rešavajući kvizove i odgovarajući na nagradna pitanja, da se takmiče u brzom kucanju ili pravljenju aplikacije, a nagrade su – dron, naočare za virtuelnu realnost i let avionom.

Mapa izlagača na IT konekt 2016

Mapa izlagača na IT konekt 2016

Ulaz sa posetioce je besplatan, ali uz prijavu na ovom linku

Kako se navodi u saopštenju, skup će biti i demonstracija novih dometa IT industrije, i napretka domaćih kompanija u toj oblasti po uslovima za rad.

Tokom skupa će biti predstavljena i slobodna mesta u IT kompanijama u Srbiji za Java i PHP programere, C# i C+ programere, QA inženjere, Android developere i druge.

Glavni partner skupa je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development i drugi.

ITkonekt su podržali Grad Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje

Please follow and like us:

Advert

Pin It